O nama

Dobrodošli na web stranicu privatne osnovne škole Linea.

Cilj nam je ovim putem pružiti vam sve potrebne informacije i približiti naše djelovanje.

S obzirom na desetogodišnje iskustvo u srednjoškolskom i obrazovanju odraslih, javila nam se ideja o pokretanju osnovne škole s namjerom da i najmlađima pružimo kvalitetno obrazovanje pomoću interaktivnih metoda koje potiču razvoj vještina.

Privatna osnovna škola Linea moderno je opremljena škola te je prilagođena suvremenim potrebama učenika s naglaskom na pobuđivanje zanimanja i motivacije.

Stavljamo naglasak na razvoj svakog učenika i njihovih potencijala. Naši nastavnici posvećeni su svom pozivu s ciljem da učenicima pruže prvorazredno obrazovanje i potaknu pozitivne promjene u njihovim životima.

MISIJA:

“Misija Privatne osnovne škole Linea usklađena je s temeljnim vrijednostima International Baccalaureate programa. Naša misija je pružiti sveobuhvatno obrazovanje koje potiče ne samo stjecanje znanja, već i razvoj ključnih vještina kod naših učenika. Kroz implementaciju suvremenih metoda poučavanja, aktivno potičemo kritičko razmišljanje, istraživački duh i razumijevanje međukulturalnih aspekata. Naša misija se temelji na vjerovanju da je obrazovanje ključno za promjene u svijetu. Želimo potaknuti učenike da koriste svoje znanje i vještine za izgradnju bolje budućnosti, potičući ih da preuzmu aktivnu ulogu u oblikovanju svijeta oko sebe. “

VIZIJA:

“Vizija škole Linea je postati središte izvrsnosti koje njeguje globalno osviještene, samostalne i kritički promišljajuće pojedince. Kroz podršku inovativnom učenju, težimo postati prostor gdje svaki učenik, potaknut IB vrijednostima, razvija vlastite talente, pripremajući se za dinamičan svijet budućnosti. Naša vizija uključuje stvaranje inspirativnog okruženja koje potiče raznolikost, toleranciju i odgovornost, potičući učenike da preuzmu aktivnu ulogu u transformaciji svijeta kroz svoje znanje, ideje i angažman.”

Zašto nas

odabrati?

  • Kandidati smo za provedbu međunarodnoga IB PYP programa
  • Nastavu provodimo na hrvatskom i engleskom jeziku
  • Prva smo privatna osnovna škola u Sesvetama tako da će nas neki od vas odabrati zbog lokacije
  • Razredi su manji što dopušta svakome djetetu da se izrazi, a također omogućuje učiteljima individualniji rad
  • Prostor Škole je moderno opremljen sa različitim materijalima za rad i igru koji potiču učenike na učenje
  • Provodimo međunarodni program koji je usklađen s kurikulumum nadležnog Ministarstva
  • Svakoga dana pazimo na zdravu i raznoliku prehranu
  • Učitelji su u svakodnevnom kontaktu s roditeljima te jednom tjedno roditeljima šalju tabelu postignuća učenika i plan daljnjega rada
  • Osim nastave tjelesne i zdravstvene kulture učenici svaki dan borave na svježem zraku u osiguranom dvorištu škole

Dogovorite sastanak

Ispunite formu i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku