O nama

Dobrodošli na web stranicu privatne osnovne škole Linea.

Cilj nam je ovim putem pružiti vam sve potrebne informacije i približiti naše djelovanje.

S obzirom na desetogodišnje iskustvo u srednjoškolskom i obrazovanju odraslih, javila nam se ideja o pokretanju osnovne škole s namjerom da i najmlađima pružimo kvalitetno obrazovanje pomoću interaktivnih metoda koje potiču razvoj vještina.

Privatna osnovna škola Linea moderno je opremljena škola te je prilagođena suvremenim potrebama učenika s naglaskom na pobuđivanje zanimanja i motivacije.

Stavljamo naglasak na razvoj svakog učenika i njihovih potencijala. Naši nastavnici posvećeni su svom pozivu s ciljem da učenicima pruže prvorazredno obrazovanje i potaknu pozitivne promjene u njihovim životima.

MISIJA:

Misija Privatne osnovne škole Linea je pridonijeti  razvoju društva neprekidnim odgojem i obrazovanjem učenika koristeći suvremene metode i oblike poučavanja.  Naš cilj je pružiti visokokvalitetno obrazovanje koje potiče kritičko razmišljanje, samostalnost, istraživanje i razumijevanje međukulturalne svijesti. Kroz IB metode poučavanja, potičemo učenike da razvijaju kritičko razmišljanje, postanu sposobni primijeniti stečeno znanje na stvarne situacije i razviti širu perspektivu svijeta.

Zato je glavna motivacija škole pomoći svojim učenicima da postanu građani svijeta čije će znanje, ideje i djela učiniti da budu uspješni ljudi i uzori budućim generacijama. Kvalitetno obrazovanje kao ključ uspjeha daje nam sposobnost pravilnog percipiranja svijeta oko nas, donošenja ispravnih odluka i korištenja naših prilika na najbolji mogući način. Zato je naša misija dati našim učenicima snagu i mudrost da promijene svijet na bolje putem svojih odluka. Naša škola promiče vrijednosti kao što su međusobno poštovanje, tolerancija, suradnja i preuzimanje odgovornosti. Kroz IB program, učenici stječu globalnu perspektivu, razumijevanje i poštovanje različitih kultura i vrijednosti. Svaki učenik ima jednake mogućnosti i pravo na svoje mišljenje i stavove. Mi slušamo njihove ideje, potičemo ih da izraze svoje misli i podržavamo ih u rješavanju vlastitih izazova.

Zašto nas

odabrati?

  • Prva smo privatna osnovna škola u Sesvetama tako da će nas neki od vas odabrati zbog lokacije
  • Razredi su manji što dopušta svakome djetetu da se izrazi, a također omogućuje učiteljima individualniji rad
  • Prostor Škole je moderno opremljen sa različitim materijalima za rad i igru koji potiču učenike na učenje
  • U Školi se provodi redovan program propisan od Ministarstva s tim da se satnica i metode rada prilagođavaju učenicima i njihovim dnevnim potrebama
  • Svakoga dana pazimo na zdravu i raznoliku prehranu
  • Učitelji su u svakodnevnom kontaktu s roditeljima te jednom tjedno roditeljima šalju tabelu postignuća učenika i plan daljnjega rada
  • Osim nastave tjelesne i zdravstvene kulture učenici svaki dan borave na svježem zraku u osiguranom dvorištu škole

Dogovorite sastanak

Ispunite formu i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku